TRABZON / AKÇAABAT - Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu

Her Dalda Derece

Dilimizin Zenginlikleri Projesi hikâye yazma yarışmasında öğrencimiz Elif Nur GEDİKLİ ilçe 1.’si olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Rize’de yapılan okullar arası yıldız erkekler judo grup yarışmalarında okulumuz öğrencileri Yunus Emre Gedikli grup 1.si, Yusuf Gül grup 3. oldular. Denizli’de yapılacak olan Türkiye finallerinde okulumuzu ve ilimizi temsil edecekler.

6/F sınıfı öğrencimiz Emine Elfin Çolak, küçük kızlar okullar arası yüzme yarışmasında yüz metre il 3.’sü oldu.

24 Şubat Okullar arası Masa Tenisi turnuvasında Ahmet Salih Yılmaz 1., Mustafa Serdar il 2.’si oldular.

17 Şubat Okullar arası Atletizm yarışmasında Ömer İbrahim Yavuz ilçe 2.’si olmuştur.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi zümre öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

26-02-202426-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 14:44 - Görüntülenme: 56